24 de novembre de 2008

PxC es presentarà al Parlament

Segons publica el diari Avui, el partit d'ultradreta Plataforma x Catalunya ha decidit aquest cap de setmana presentar-se a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Com molts ja sabeu, PxC va treure un regidor a l'Ajuntament d'Olot, a les passades municipals.

Si voleu saber qui és Josep Anglada, busqueu el seu nom al YoutubePlataforma x Catalunya té els seus orígens en aquell sector del franquisme que no va evolucionar cap al PP. A diferència de partits semblants, però, com podrien ser Democracia Nacional, España2000, Falange Auténtica, La Falange, Falange Española de las J.O.N.S., etc., ells han estat una mica més intel·ligents i s'han revestit d'una imatge diferent a la que ens tenien acostumats.

Mitjançant un discurs falsament social, defensen que tots els mals de la nostra societat estan provocats per la immigració. Aquest discurs, que recorda una mica al discurs nacional-socialista de Hitler amb els jueus, vol fer veure que es preocupa per la gent del carrer quan no deixa de ser una marca més del neofeixisme espanyol.

Per tal que ho pugueu veure explicat pel mateix Josep Anglada (foto), president de la formació feixista i candidat a les properes eleccions al Parlament, us deixo amb el retall d'un vídeo de TV3, on s'expliquen els orígens i la formació política d'aquest home.

A més, ens ensenyen un tros d'una càmera oculta que li va fer el Canal 9 fent-se passar per un militant d'ultradreta espanyola. No té pèrdua.


Feu-ne difusió.

Salut!